Näyttelijä ja Laulaja

PÅ SVENSKA

Isa valmistui kunniamaininnalla näyttelijäksi (MA) vuonna 2016 musiikkiteatterin koulutusohjelmasta Lontoon Royal Central School of Speech and Drama -koulusta.
Hänen teatteriuransa alkoi kumminkin kauan ennen sitä; 16-vuotiaana jolloin hän teki ensimäisen roolinsa Serenana Fame -musikaalissa.  Uransa aikana hän on esiintynyt tuotannoissa Suomessa, Ruotsissa ja Englannissa. M.m. Maailman ympäri 80 päivässä, Kauppamatkustajan kuolemassa ja Fighting Starissa Wasa Teaterissa. Ihmemaa OZ:issa, My Fair Ladyssa ja Frutti di Waasassa, Vaasan Kaupunginteatterissa.
Hän on myös työskennellyt YLE:lle, Uumajan Musikalkompanietille, Oravais Teaterille, HjonTeaternille, Musikteater i Österbottenille, West Coast Kokkola Operalle ja Vaasan Oopperalle jossa hänet nähtiin Jorma Uotisen Ohjaamassa, Leonard Bernsteinin Candide -operetin Paquettena.

Lontoossa hänet nähtiin “Love is Not a Science” – musikaalissa. Esityksessä joka koostui säveltäjä Joshua Rosenblumin teoksista, Sekä Shakespearen Talvisen Tarinan uudessa operettiversiossa. Hän esiintyi myös solistina “It’s a musical World” -dramatisoidusa konsertissa jonka ohjauksesta vastasi av Garth Bardsley ja musikaalisesta ohjauksesta; Julian Kelly.

Tällä hetkellä Isan voi nähdä Kokkolan Kaupunginteatterin “Nunnia ja Konnia” -musikaalin pääosassa, Deloris Van Cartierinä.

LADATTAVA CV

Party Waltz from “Love is Not a Science”, 2016, London